NetByte Workbench

Integraties, Reporting & Dashboarding

Met de NetByte Workbench zetten wij een uniek product in de markt. De NetByte Workbench is een oplossing waarbij vanuit een enkele applicatie verschillende mogelijkheden worden geboden op het gebied van koppelingen, integraties, reporting en dashboarding.

Tijdens het bouwen van koppelingen en integraties tussen verschillende applicaties werd ons steeds meer duidelijk dat de informatie welke verstuurd wordt tussen deze applicaties ook bruikbaar is voor andere bedrijfsprocessen. De ontsloten data kan gebruikt worden als stuurinformatie in de vorm van dashboards, individuele rapportages of brieven.

Daarbij zijn er veel (cloud)applicaties welke zelf niet beschikken over deze functionaliteiten. Met onze Workbench kunnen jouw eindgebruikers gemakkelijk in een grafische omgeving gegevens uit deze applicaties ontsluiten en dashboards / rapportages / brieven in elkaar klikken. Voor steeds meer applicaties beschikken wij echter ook over voorgedefiniëerde dashboards en rapportages. Bij implementatie kun je direct aan de slag met de informatie.

Hoe gaat het in zijn werk?
NetByte Workbench is een koppel / integratie platform waarmee gegevens van de ene applicatie naar de andere worden overgebracht. Aan de hand van jouw eisen richt Netbyte het platform in: De informatie wordt ontsloten, getransformeerd en (periodiek of realtime) overgezet. Nadat de informatie beschikbaar is binnen de Workbench kunnen de dashboards, rapportages en andere informatiedragers zelfstandig door jouw medewerkers worden aangemaakt. Wil je liever dat wij deze rapportages of dashboards bouwen, of jouw medewerkers hierin begeleiden dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Een korte opsomming van de mogelijkheden:

- Zelfstandig dashboards / rapportages / brieven maken op basis van beschikbare informatie uit jouw eigen applicaties.
- De oplossing is universeel inzetbaar en sector onafhankelijk, zolang wij bij de informatie kunnen via API of andere ontsluiting is de tool bruikbaar.
- Automatisch periodiek laten genereren van deze informatie, zoals bijvoorbeeld een wekelijkse mail met PDF bijlage met de rapportage.
- Gebruikersbeheer, binnen de applicatie zijn verschillende rollen aan te maken en is beschikbare informatie per gebruiker in te regelen.

Wil je geen gebruik maken van de dashboarding en rapportage tool maar wel een koppeling / integratie tussen jouw applicaties dan is dit uiteraard ook mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden.