Voor al uw wensen op het gebied van webdesign hebben wij een passend aanbod, zo kunnen wij voor u een complete website leveren inclusief huisstijl volledig afgestemd op uw wensen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw bestaande website te “Re-stylen” of te onderhouden, ook kunnen wij het voor u mogelijk maken om in de toekomst zelf uw website te onderhouden.

Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

– Het aanpassen van uw bestaande website met bijvoorbeeld foto’s of teksten.
– Het aanpassen van uw website zodat u voortaan zelfstandig het beheer van uw website kunt verzorgen.
– Het opleveren van een nieuwe website volledig naar wens en op maat voor de klant.


icp-repu

Online marketing

Alle website’s welke door ons ontworpen en ontwikkeld worden zijn zo gebouwd dat er rekening wordt gehouden met de vindbaarheid van deze op zoekmachines en eventueel gewenst op sociale media. Tevens bieden wij als dienst de mogelijkheid om actief of website onder de aandacht te brengen van uw doelgroep doormiddel van Google Adsense of Facebook advertenties.

Social Media

Wilt u een Facebook bedrijfspagina als extra toevoeging op uw bestaande website ? Ook dit kunnen wij voor u realiseren, de pagina kan indien gewenst op dezelfde wijze worden gestijld als uw bestaande of nieuwe website. Ook hiervoor geldt dat wij mogelijkheden bieden om de pagina onder de aandacht te brengen bij de door uw gewenste doelgroep.


icp-socialm