OVER NETBYTE

Netbyte is een klein en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op de particuliere en MKB sector, wij zien graag tevreden klanten! We doen er dan ook alles eraan om dit doel te bereiken!

Onze visie is dan ook simpel: “Netbyte ondersteunt particulieren en bedrijven door de ICT zorgen over of af te nemen.”

Vanuit deze visie vinden het dan ook niet meer dan logisch dat er pas gefactureerd gaat worden als alle partijen tevreden zijn. Net zo logisch als dat nazorg als een service gezien wordt!netbyte-website-large


Danny Brouwers

Danny BrouwersMag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Danny Brouwers, oprichter en eigenaar van NetByte. Sinds 2004 ondersteun ik bedrijven en particulieren met al hun ICT gerelateerde vraagstukken.

Ik doe niets liever dan mijn kennis en ervaring inzetten om de ICT in uw omgeving te optimaliseren, vanuit mijn achtergrond als systeembeheerder en functioneel applicatiebeheerder breng ik veel kennis mee om uw projecten en vraagstukken tot een optimaal eindresultaat te brengen.

In de afgelopen jaren heb ik de samenwerking gevonden met tal van experts op verschillende gebieden om zo te kunnen garanderen bijna overal de beste oplossing voor te vinden. Of het nu gaat om complexe netwerken, kleine netwerken, particuliere omgevingen, websites , domotica, radio / televisie, geen uitdaging is voor mij te gek.

Waar kan ik u mee helpen?DB Computers

NetByte is sinds 1 januari 2017 de nieuwe naam van DB Computers, in de afgelopen jaren is steeds meer gebleken dat de naam DB Computers niet meer de lading dekt, waar ooit begonnen is met de verkoop en reparatie van computers is de dienstverlening de afgelopen jaren flink uitgebreid.

Het bouwen van websites, het draaien van projecten en het aanleggen van netwerken zijn voorbeelden van zaken welke de afgelopen jaren steeds meer de focus van het bedrijf vormen. De meer generieke naam NetByte zorgt er voor dat er definitief afscheid genomen kan worden van het oude imago als slechts alleen computer verkoop en reparatie leverancier.

DB Computers